EN | BM

About us

Pengenalan Syarikat

SELAMAT DATANG POLAR BEAR ENGINEERING SDN BHD

Ditubuhkan di TAWAU Sabah sejak tahun 1989 dan selama beberapa dekad yang lalu, POLAR BEAR ENGINEERING SDN BHD telah berkembang menjadi pelopor utama dalam sektor yang menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan pembaikan dari peti sejuk, penghawa dingin, bilik sejuk, mesin makanan dan semua aksesori & sistem yang berkaitan. Meningkatkan kepuasan pelanggan kami dalam pelbagai sektor perniagaan.

Kami mempunyai lebih dari 30 ++ tahun pengalaman perkhidmatan penyelenggaraan untuk semua peti sejuk komersial dan domestik, sistem penghawa dingin, sistem bilik sejuk & peralatan dapur profesional komersial.

Selain menjadi pelopor dalam pekerjaan perkhidmatan penyelenggaraan, kami juga menyediakan pemasangan penghawa dingin baru yang profesional, berjalan di bilik sejuk (penyejuk atau penyejuk beku) & ekzos dapur komersial & sistem tudung saluran udara segar.

Walaupun begitu, kami membekalkan alat ganti & alat profesional untuk alat penyaman udara & penyejukan / sistem bilik sejuk & alat dapur komersial seperti alat pembakar industri, ketuhar & bahagian mesin pemprosesan makanan.

Kami mempunyai segmen perniagaan lain dengan Showroom moden, yang mengkhususkan diri dalam penjualan peralatan dapur komersial seperti penyejuk & penyejuk beku (pasar raya atau industri industri), oven & pengadun pastri roti industri, mesin proses makanan industri, fabrikasi keluli tahan karat dapur komersial dan dapur peralatan elektrik. yang memenuhi keperluan komuniti industri makanan, terutamanya di Tawau, Semporna, Kunak, Lahad Datu & seluruh Sabah Malaysia.

Hubungi Kami


Anda mempunyai 0 produk di dalam bakul. Adakah anda ingin semak keluar?
0 barang
Tukar ke versi mobile
Recent Updates
Langgan Risalah